en lussans bekännelser

Najjigt att ha en blogg där lite vad som helst kan skrivas. Eller. Det kan jag ju göra i vilken blogg som helst. Känner mest att den här bloggen, som ingen läser eller uppdaterar, är lite extra frisläppt när det kommer till att skriva vad som helst. Mest för att inte läser, som sagt.

Hursomhelst så ska nog den där iklädd en vit skjorta, lite som för att matcha hennes nya fina macbook,skriva ett inlägg nu. Vad ska det handla om måntro? Något viktigt och seriöst? Sällan! Sådant ser vi inte mycket av här på Farmor Lussan. Kan ju kanske skriva något om en häst. För häst är bäst. Vi är ganska stora fantaster av hästar här, vi på bloggen. Kan ni tänka er ett mer lämpligt djur för vad som helst? Inte jag heller!
MEN nej. Inte Hästar och inget viktigt eller seriöst. Inte heller ska jag skriva något festlig festivalhistoria eller vad som hände senast jag var full, och jag lovar, det var mycket som hände då! Nej. Jag har ingenting av intresse att delge egentligen. Trots detta så tänkte jag sätta mig ner för att skriva. Mest som för att fylla ut en blogg som ingen bryr sig om. En blogg som i själva verket BORDE vara världskänd och populär men som tyvärr drivas av tre, nej Maja du räknas inte längre, omotiverade tonåringar som har annat att tänka på. Därför tänkte jag berätta vad vi, eller jag borde säga jag, tänker på. Detta är i själva verket komplett ointressant, men bara för att fylla ut lite.
- Hästar. Jag tänker nästan varje dag på hästar. De är ju så fina.
- Skolan. Jag måste trots allt ta mig dit varje dag.
- Kompisar. Hur ska jag låta bli när de är så festliga?
- Killar. Men glöm inte "Sisters before misters"
- Fester. Ja. Jag är cool. Blir bjuden på fester och grejer. Vet att ni vill vara som jag.
- Farmor. Hon säger mycket vist.
- Relationer. Måste ju se hur länge Vickan och Daniel har ett fungerande äktenskap.
- Skvaller. M-Key och Ashley Olsson FTW.
- Hemlisar. Jag får reda på massor. Lovar. Jag är tydligen förtroendeingivande. Coolt.
Jag och Farmor.
Sömn. Det är ganska bra att sova. Aight? Kaffe är gott. Det är bra när jag inte sovit så mycket. Som imorse. Tyvärr är det dåligt när jag dricker det på kvällen. Som ikväll. Då blir jag pigg och kan inte fokusera. Jag borde vara ambitiös. Liksom. Jag har lovat mig att bli bäst i skolan och börja ta det liiiiiteliiiite lugnare på fester. Det har gått lite väl vilt till för mig den senaste tiden. Jag tvivlar på att jag kommer lyckas. Nisse hånar mig. Han påstår att jag inte kan ta det lugnt. Hm. Förtroende alltså. I själva verket är det Nisse som inte kan ta det lugnt. Dum den där Nils. Ni kan kalla honom Nikolaj också.
Simon som hippie.
Vi hade hippiedag i min skolan. Hippiedag och nya macbooks på samma dag. Det var en bra dag. Simon var söt som hippie. Schtek liksom. Någon annan som är schtek är Viktor, eller heter han Axel?, som läser frågor från webben under partiledarutfrågningen.
Det var allt jag hade att säga.
Adjö.

pppppppoppppp

Eh. Just det. Popaganda imorgon ju! Fett peppppp på Familjen och Robyn. Är jag inte indie/alternativ som har gått på så mycket festivaler och konserter den senaste tiden? Jag är en jävla tönt alltså! Håhåjaja!

Glassigt, glammigt, glajjigt, NARRE!

'
Tänkte bah, glänsa och glassa lite mid min nya, fina Macboooook!!!! Den är vit och fin och ren och hel och nynyny och bara MIN! GAAHAHAHA!! Här är det bloggtorka. Och ingen som läser, eller? Nej. Trodde väl inte det! Hade fet jävla ångest på franskan idag. AVUNDAS NATURELEVER SOM TROR ATT DE ÄR NÅGONTING, JAG LOVAR, JAG ÄR BÄTTRE ÄN ER!! Nu blev jag kissnödig, är medveten och ser på Mona Sahlin bli utfrågad, damn den tanten kan snacka bort saker. Way to go, I do not like ya! Namnförslag till Maccisen är föresten VÄLKOMNA!

Sjovt!

HEJ OCH HÅ!

Snart börjar skolan. Det är fett sjukt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag ska flytta möbler idag. Hej!

:)



//
C-M

RSS 2.0