TYP SÅHÄR HEJ! :D

Hej! Det var ett bra tag sen. Alltså länge sen. Fast hur mäter man ett år? Kärlek var det väl? <3 ANYWAY såhar jag haft ett awesome sommarlov än så länge! Sjukt wonderful har det varit (och är fortfarande). Det började i princip med en Kroatienresa med den jag håller av allra mest (inte min nallenbjörn Björne den här gången), alltså Marika Daleke, ni vet den där tjejen som är helt oMÖJLIG att bara inte älska tills man helt.. typ dör. Ni vet hon den där underbara fina älskade Marika. Just det. Det var hur skönt som helst där nere, att bara vara vi två och bada och snorkla och äta ute och sola och åka båt till öar och sola och röka cigarr och vattenpipa och dricka vin och drinkar och öl och skriva i min vita bok och bara finnas där nere. Tillsammans.

Sedan har vi varit på Hölick, för familjen Daleke nöjer sig inte med världens bästa solnedgång på bara ett landställe, nej det ska ha två. Sjukt härligt och befriande där.. Frihet.

Har gått ut med bland andra Daniel och Simon and had a great time! :D Hängt med Colgate och Mike och alla sköningar och har träffat Lussan alldeles för lite. Sol likaså. MEN jag har hängt med Niklas, Yves, Alfred och Frej! Det har jag minsann inte gjort på år och dar (bokstavligen talat)! Det är faktiskt jättekul att få binda kamratskap med de filurerna igen :D

Badade idag i Sörmland, nu är jag hemma och har precis bokat en kryssning för imorgon. Ska hämta min lilla sötis i Estland. Och hoppas att allt går smooth med tanke på att hon måste hoppa på i Stockholm regelrätt sett. Men det ska nog gå bra i alla fall ;) :D

PUss på er allihopa, I hope to see you soon!




(Älskar Marika<3)

Peace and tits
(Kom på det igår eller nåt, tänkte på något fett amerikanskt jag ska säga till Adhip när han kommer hit och låtsas att jag alltid säger så eller nåt.)


Kram



// C-M om det var någon som inte förstod

RSS 2.0