HUPP!?

Det finns någon jag älskar otroligt jävla mycket. Det är Miko Daldahl <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 GaaaaaaAAAAHH!

Ni får ha det så trevligt hos pelzza. Ha en fin dag. Jag kommer sakna Miko så jäääääääävla mycket! Jag älskar dig

Jag tycker om er andra också :P

POOSS!!

Jahapp

Nu har man ett par nya glasögon

Fick dom helt gratis :)

Älskling<3


En hatt

ZMEMÄM! Nästa gång vi ses (Onsdag? Fredag?) så ska denna hatt möta ditt fagra ansikte. Detta är ett löfte.

SEEGLA-DYYKA


Här är bilden på båten! Från förra året. Det var fett med mys och jag älskälskälskälskar CM så himla mycket så jag dör.


Jag och Lussan ska starta ett företag. TOALETT-TAXI. Lite billigare än vanlig taxi och MYCKET behagligare om man har t.ex. druckit en del och måste lätta på trycket. Så man slipper stå vid Mörby station och kissa i tio minuter.

Till sist måste jag bara visa några jättesuddiga, dåliga bilder från ett dyk i Egypten vi gjorde. Vi hade hyrt en tomte (ja, han såg ut som en tomte) som filmade oss under hela dyket under vattnet!

Malin, Mamma, jag och pappa



Eeeeeen pajsing!

HEJ JAG HAR NYSS SEGLAT EN SVÄNG OCH DET VAR JÄTTEKUL :D


Han var inte med!


En korv.


Miiko, ladda upp en bild på segelbåthen :D <3

C-M!! MOTHAFUCKA

sleepleeeeeessss boroororoororororoed och tragisk

Och nu, just nu, har dagysötnosarna avslutningsgrillning och jag var i allra högsta grad bjuden. Men jag är sjuk. Eller inte längre egentligen. Har varit sjuk. Nu är jag mest lite fånge i mitt egna hem. Och så kan jag ju inte sova. Och jag har ett myggbett på ena örat som kliar. Och jag har bloggat phäääääääädt mycket idag. Fast mest på min egna blogg. Jag är uttråkad. Punkt slut. Jag kan dessutom inte sova. Alltså skulle jag kunnat grilla. Men näe. Pappa släpper inte dit mig. Bajs.

En enkel tulipan och..



Vad ni inte visste om Lidingö:
1. Lidingö-I:na är en myt. Ledsen att säga det men jag lovar, vet inte varför eller var det kommer ifrån med det är inte sant. För det mesta iallafall
2. Det finns lägenheter på Lidingö. Lägenheter i riktigt höga hus!
3. Vi har jättar på Lidingö. Långsmala jättar med små huvuden eller den vanliga typen av småhövdade jättar med pyttesmå huvuden och alltså knappt någon hjärna. De brukar gå förbi mitt fönster lite då och då. Troligtvis kom de hit i samband med urbaniseringen.
4. Ungdomar på Lidingö är också panka ibland. Tråkigt men sant, önskar att detta inte var ett faktum.
5. Lidingö är typ format som ett missbildat U. Åker man från ena änden till den andra och har lite otur så tar det längre tid än att åka från Lidingö till Brottby trots att det fågelvägen skulle ta cirka två minuter typ.
6. Lidingöfester är lame. Jag upprepar; LIDINGÖFESTER ÄR LAME LAME LAME.
7. Tjejer och killar kan knappt vara kompisar på Lidingö. Om två stycken av motsatt kön umgås börjar gå rykten om att de är tillsammans på två sekunder CIRKA.
8. Vi har en rullator-man på Lidingö. Han kallas Rullator-Anders och varenda jävel på Lidingö vet vem han är och har någon gång under deras livstid pratat med honom. Till mig har han sagt att jag ser ut som Snövit och Nalle Puh. Komplimang?
9. Vi har en egen låt. Typ hej vi försöker vara lite som ett eget land men misslyckas kapitalt eftersom inte en endaste människa på Lidingö vet hur denna låt faktiskt går från början till slut.
10. Lidingö har även en uteliggare. Vareviga dag går han och samlar burkar. Han är söt. Brukar kalla honom för Lassie.

Och började sjunga, mitt i vår konversation

Hej!

Igår var Lindas avzlutningsavzkedzgrillningzishz. DET VAR TREVLIGT! Men faktiskt, folket var trevligt :) Det va lite tråkigt att inte Miko kunde komma dock. Men Luzzipuzzi, Linda och Sol var där. Jag sa bajs till Amanda. Det tyckte hon inte om. Men det gör inget. hej.

Vi tappade bort varann efter ett tag och jag tappade bort min jacka. Det känns lite sådär. Annars är jag väldigt glad. Jag fyller 17 imorgon och har världens bästa flickvän <3 JAg tycker om lussan också. Och sol. Och maja. Och många fler.

HEEEEEZZT!!


Tack så hjärtligt
CMMMMMMMMMMMMMMMMM

GRRRRRR



Roligaste båtresan.

Snart två år med THE BEST OF THE BESTEST (Jag vet, engelskan äger)

RSS 2.0