sportasportasporta

Känner att jag inte kommer uppdatera speciellt aktivt under sportlovet om det inte skulle hända något oväntat! Sätter hoppet till C-M eftersom Miko är i Alperna. Om ingen av oss skulle skriva så älskar vi er (finns ni?) i alla fall!

LÖÖÖÖV, L

Lite update om THE ONE

HUF har tydligen försökt värva nya offer. Jag vet inte om vi har berättat om att när du blir utsatt för HUF så går det i stadier, lite som ett tolvstegsprogram liksom. Detta drabbar främst tjejer (endast tjejer vad vi än så länge vet) och därför at vi beslutat att skapa en stödgrupp där vi informerar och pratar om problemen som vi har. Kan vara svårt att erkänna, men tro mig. Vi kommer behöva varandra!

Stadierna måste studeras och redas ut och jag tror snart vi ska släppa en lista på hur många/vilka stadier som finns. Jag, Miko och C-M är lite utav HUF-forskare, det är som om vi har upptäckt en ny ras ungefär. Kan tänka mig att det är så här det känns, ingen vet hur den fungerar och vi vet inte heller om den är farlig. Nu måste vi leva tätt inpå och studera för att ta reda på så mycket som möljigt om denna nya ras. Interessant. Osammanhängande. Puss



HAHAHA hittade denna bild när jag letade efter någon bild att lägga upp. Ni var så jävla retarderade som inte fattade hur man loggade in. Hujedamig


Det krävs faktiskt en hel del mod att gå runt i det allra senaste!

En svensk stad, en gäng svenska ungdomar. Vem har sagt att skolan behöver vara tråkig? NANANANANANANA! Åh så jävla värd! Ska lugnt se på fredag, tror det kommer var höjdpunkten i mitt liv! Alla karaktärerna, Martin, Jonathan, Helena, Alexander, Erika, Anna, Josephine, Oscar, de känns redan som några riktigt nära vänner.

Missa det för guds skull inte! Fredag, Disney Channel, 18:55. Och vem är det egentligen som är Mr. Muffins?

http://www.disney.se/DisneyChannel/supersites/asthebellrings/


alkohol, frankriken, gunnel, monster och yoda

Sitter på franskan och lyssnar alltså inte det minsta. två för mig okända tjejer från någon av mina lika okända paralellklasser har redovisning om frankrikes alkoholvanor. det blir inte så mycket stora bokstäver eftersom jag sitter skevt och inte har någon knapp som skapar versaler på höger sida. jävla skitdator. är ganska äckligt trött och detta fick mig att fundera. i frankrike dricker varannan tolvåring fem glas ren sprit i veckan. woho, där är det party vill jag lova.

gunnel är en fantastisk individ och jag funderar på att åka hem till miko ikväll om hon inte har för mycket viktigt plugg. hm. jag har nämligen typ nada och anser att detta måste firas. nu pratar läraren på franska igen och jag borde nog verkligen lyssna. näe hon sa bara att man köper sprit i mataffärer och på café och att det är lätt att få tag på det. man kanske borde dra till france, är ni med på det vänner?

jag drömde föresten inatt om att jag och miko var med i cm :s disneyshow och att han var alla karaktärerna och dessutom en ailien. det varinteressant. jag och miko sprang genom en caféteria samtidigt som monster-cm försökte döda oss och hjälte-cm försökte rädda oss. samtidigt var det massa biperson-cm som satt och åt. det var väldigt mycket cm helt enkelt. och jag och miko. nu är jag trött och ska försöka avsluta detta kanske inte helt sammanhängande inlägg. typ - hej då

LoZ-äN^


detta var det första jag gjorde i photoshop på min digitalworkshoplektion


Bajs!

När jag väl har börjat blogga kan jag inte sluta! LIVE WITH IT!!!

Jag måste bara säga att jag inte tycker om samhälle. Jag HATAR samhälle. Jag försöker jobba men det går inte! Jag och C-M gör världens tråkigaste arbete om Marabou och Kraft Foods som vi ska redovisa imorgon.

Säger bara en sak. I'm screwed!


Gunnel har fått ett ansikte!

Av någon anledning fick jag för mig att googla "Gunnel i receptionen"

Det här blev resultatet:



/MiKopiiiko

Flakkalakkalikeabirdlittlebird!

Det var länge sen! Jag har egentligen inte så mycket att skriva, bara att jag dör snart av all stress för alla prov, inlämningar och redovisningar som jag har den här veckan. Vill bara att den ska vara över så jag först kan se C-M på Disney Channel, sen bara lämna Sverige, åka ner till Italien och inte tänka på något alls. Bara åka skidor. Det längtar jag till.

Jag saknar sommaren!



M I K O O O

RIP Jalmar

Jag har funderat lite på det där med att göra en följetång av viktiga människor/varelser/föremål i våra liv, verkar det vettigt (Mycket av detta behöver ni förstå för att veta varför vi är som vi är, kanske framförallt jag, Lussan, och Miko)? Många av dessa människor/varelser/föremål har vi inte känt mer än ett par timmar men de har ändå blivit en viktig del av våra liv.

Detta är i varje fall Jalmar. En alldeles väldigt rosa ballong som Miko och jag träffade under melodifestivalgenrepet förra våren. Han var aningen påträngande så vi kastade iväg honom men han återvände igen och då förstod vi att vi älskade honom. Tyvärr dog Jalmar samma dag, så det var ju självklart väldigt tråkigt. Då sa vi ungefär "RIP Jalmar" och sen så var genrepet slut och vi var tvungna att gå men vi kommer allt minnas Jalmar med ljust sinne!


Hej, spyfluga nummer två talar

Jag sitter här hemma i soffan lite lagom bitter och sur. Gick och la mig vid tolv sisådär eftersom jag kände mig lätt illamående, sov väldigt dåligt och vid sjutiden så kanjag inte längre undvika det som för mig blivit ett faktum. Usch. Miko har garanterat smittat mig med sin magsjuka. Ska inte gå in på några mysiga detajer, ni får helt enkelt nöja er med att jag mår inte helt bra och att jag är irriterad. Kommer garanterat skriva mer ibloggen idag, för att ha något att göra liksom.

Ville bara att ni skulle veta så att ni kan lida med mig. Lussan

T.H.E E.N.D

I gotta a feeling.



Hon tröttnar aldrig på låten.

Hur kan man inte älska henne?

Den där, den andra och så kan det gå


Utkast: Feb. 16, 2010

OMG! CP VAD ROLIGT ATT ÅKA TILL EGYPTEN!!! :D Nu ropar erik på mig, kommer strax!

Jag har ett blodsprängt öga! Alla skriker när de ser mig. C-M kommer ladda upp en bild på det inom kort.

Jag är VÄLDIGT besviken på Maja!

Jag tycker att det är dags att träffa Smaskig-grabb_92! Det var länge sen!


Maja sitter och googlar Marcus Pavani, Mikos brorsa som kommer till oss i höst! Han är brasse och är fett cool. Han kommer nog tröttna på Maja redan innan han kommer hit, hon är värsta stalkern :)

Mikos öga är fett läskigt, men ändå lite

C-M och Miko är phääädt zemzt! Assså galhet.. Miko säger asnöjt att de lagt upp ett blogginlägg och så hittar en det på utkast.. Dags att lära er KANSKE ?!
Sushi är gott<3

Har du korv eller bröd?

Amaaagaaahhhd, fryser då gaaaalhet myyycket så jag tror jag dör en smula. Miko är spyfluga och jag lider med henne. Har inte varit min dag inte, jag tror jag har halkat sisådär tjugotvå gånger eller något liknande, lite utav min grej det där. Att ramla alltså. Det tror jag alla som känner mig vet.

Sen så måste jag bara säga det där om att korv med bröd kan om möjligt vara det porrigaste uttrycket jag någonsin hört. Allt med korv går liksom att sexa till. Pröva! Ska vi koka korv i köket? Jag ska äta korv i vardagsrummet när vi kollar på film. Ät en korv på morgonen när den fortfarande är rå och kall. Vi kan grilla korv vid en brasa. Eller bara rätt och slätt Har du stoppat korven i brödet än.

Det var ungefär det jag disskuterade i skolan idag, och lite genus såklart. Men mest korv. Smaskig_tant-64 älskar korv. Hon skulle äta korv efter skolan, mums.


BLIVANDE KÄNDIS!

Japp, snart smäller det. Den 26 Februari kommer första avsnittet!




Dags att skaffa Disney channel om man inte har det!

DARY!

Jag har just sett att vi har hela sex unika läsare! Det måste vara rekord!

Tänkte bara berätta lite om vad jag (Miko), Lussan, Maja, C-M, Niklas, Frej, Sol och MARCUS PAVANI ska göra i höst.

(För de som inte vet så ska jag få en värdbrorsa! Från Brasilien!)

Det här händer i höst!

EGYPTEN!


Sen såklart så ska vi dyka! Då kanske man ser något av det här!


Då ser det ut så här mellan varje dyk, NAJS!

och SÅKLART så måste man dricka coca cola i glasflaskor efter varje dyk. Det är det man längtar efter! Av någon anledning blir det tusen gånger godare.

Kanske man träffar Ashraf igen?

så får man inte glömma det klara vattnet!

Och allt det här är tack vare de här personerna. Mamma och pappa <3 Tack, ni är bäst <3<3<3<3


Alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag! :D Puss på er allihopa <3<3

C-M :) <3

(NU HAR JAG SKRIVIT NÅT, LUSSAN! :D)

:(

Varför uppdaterar ingen? Jag blir ju lite ledsen i ögat asså.. SKRIV

ABLÖ

Från och med nu tycker jag vi ska vara helt ärliga (Okej, NÄSTAN) här i bloggen. Mikos sanna identitet ÄR ritad av mig, Lussan. (Iofs för att hon aldrig visar sig med tänderna utfällda i vanliga fall, bilden är helt sanningsenlig) Två arga kameler är skrivet av Miko trots att hon hävdar att det är C-M (Kom igen, C-M misslyckades med bilduppladdningen..).

JAG TYCKER DET ÄR SKAMLIGT ATT NI/VI/JAG/DU LJUGER. Nu tycker jag att vi alla tar cirka två sekunder för intensivt hat mot alla ute i världen som ljugerför tillfället. Spotta på dem nästa gång.


Ja, kanske inte helt sammanhängande. Spotta bara på dem


Mikos sanna identitet


Jag skulle hålla det hemligt, men kan inte längre - hon är en hamster


Jag vill också ha två arga kameler i min bil.


En familj vi känner

Tänkte presentera er för några väldigt speciella personer i våra liv (iallafall mitt och Mikos) nämligen SNUSMUMRIKEN OCH HANS FAMILJ.

Jag och Miko lärde känna Snusmumriken i slutet på förra våren, det var precis när det började bli varmt i luften och solen sken. Vi befann oss för tillfället på Gotland i ett stort gult hus alldeles i närheten av vattnet och när vi tog oss en promenad på stenstranden så mötte vi dessa fagra individer. Vi spenderade alltså tre hela dygn tillsammans. Tre dygn fyllda av mycket skratt, vänskap och kärlek. Snusmumrikfamiljen är nämligen väldigt kärleksfull, de accepterar alla så länga du är ägare av en poncho.

Till slut blev vi, tragiskt nog, separerade och sedan dess har vi inte träffats igen, jag vet inte ens om de är levande längre men två saker vet jag - De förändrade mitt liv föralltid och nästa gång jag träffar dem ska jag kasta en röd sten på dem.

Lussan


Från vänster: Fågelvarelsen, Hunden, Snusmumriken, Babyn, Fru Alien, Draken, Enhörningen
(Jag måste erkänna att jag inte är säker på alla namnen.. FÖRLÅT</3)


Lussan fixar tekniken, här är det försvunna inlägget!

Hej alla personer som läser den här bloggen (aka SG_92)!

Jag somnade klockan sju (på kvällen) för jag var fett trött... Sen vaknade jag två timmar senare och åt 50 gram vit ritter sport-choklad. SJUKT STÖRT FENOMENALT JÄVLA GOD!! :D Hur jag inte ätit upp de resterande 50 grammen är för mig ett mysterium! Älskar den nya presentationen av oss bloggare och bloggerskor. Den återspeglar utmärkt vilka vi är och vad vi har för mål i livet :)

Mikos ögon är helt stöört snygga! :O

Jag tycker det borde finnas lite bilder på gunnar här. Nån som faktiskt kan skriva borde förklara vem han är och hur vår reltion till honom utspelar sig :)

Som avslutning; finns det något bättre än lite hestmatematik såhär på kvällen?

Gunnar.. den som vill får berätta vem han är!

(Nu när jag ändå var i farten tänkte jag att jag kunde lägga in bilden på Gunnar också, Lussan)

Men orka XD

Jag skrev fett bra, sen skulle jag slänga upp en bild på Gunnar och helt plötsligt FÖRSVINNER ALLT jag skrivit! Vad är det här? Lussan, jag behöver lite blogghjälp här borta. Ja får skriva allt en annan gång x) Hahhaha fan också

Mikos ögon är stöört snygga! :O :D

Ni får ta del av lite hestmatematik såhär på kvällen. Länkar den i texten, orkar inte att allt ska försvinna igen xD

http://knowyourmeme.com/i/6869/original/hestmatte.jpg

Puss ni är bäst! :) <3 <3

Konsten att slänga en ny mobil

Resan till Arninge var lyckad, om inte den bästa utflykten i hela våra liv! Allt som var tänkt att göras (köpa Mikos splitter-sprillans nya reko-förträffliga-pålitliga-supermobil) blev uträttat och vi skilldes åt som vänner. Finns egentligen inte så väldans mycket att säga, ni kan få kika lite bilder istället!


Här började den långa resan. Brottby torg 625

Lite det där med uttråkning i väntan på den aningen sena bussen men visst är Mikos öga gulligt?

Oväntat nog kom bussen till slut (Vilket den INTE gjorde när jag var i Ropsten sen, stod i 40 minuter. ILLA)

Och där har vi den, tillslut sammanförd med sin nya ägare, Miko och det allra sista exemplaret Nokia Xpress music i hela Arninge!


Sen slängde vi den.

Ett normalt inlägg, typ, vi försökte i alla fall

Som ni ser har vi varit relativ aktiva i bloggen det senaste dygnet! (Miko och Lussan dårå) Lite mer serious update kändes nödvändig så vi tänkte mest berätta att vi tänkte svänga förbi Arninge centrum för att inköpa en elegant, makalös, fabulös, perfekt, fin, finfin, prima, fräsch, cool, schysst, läcker, vass, utmärkt, förträfflig, lysande, fantastisk, förstklassig, skicklig, reko, hedervärd, hederlig och kort och gott bra mobil till Miko.


Vi vet att du tycker om den. Och älskar oss.

Historien om Agda med pottfrillan och breakdansande Jesus



3 saker som betyder mest

Nr. 1

Nr. 2

Sist men inte minst!
Agda med pottfrillan <3
(Hon är bäst)

Från början och framåt!

Efter fyra dagar såg vi ut såhär...









Så kan det gå

Maja, vi hatar dig!

Okej, kanske inte hatar men vi är djupt besvikna på dig. Är vi inte tillräckligt bra för dig? Har du hittat någon bättre blogg? Vad har vi gjort för fel? Jag är inte ens säker på om du kommer läsa det här eller inte. Vi vill bara säga att vi från djupet av våra hjärtan saknar din glädje och charm och framförallt inlägg skrivna av dig!

Vi tycker att alla (ni vet vilka ni är) borde träffas igen och faktiskt göra något. Inte som förra gången, när vi blev brutalt separerade efter en trevlig middag. Men Miko och Lussan har iallafall gjort ett fabulöst, förträfligt och makalöst inlägg. (Svenska är ett lamt språk om man inte lägger till typ tolv adjektiv) (Danska är ett fult språk).

Från oss alla till er alla, en riktigt god jul!




JAG ÄR RÄDD

Uppdate om HUF:s ondskefulla planer
(Bakrund: HUF styr världen, alla är konspirerade, även DU SOM LÄSER DETTA. Antagligen vet just du om vad allt detta handlar om, vet du inte så gratulerar vi, du svävar i livsfara! Vi pratar om THE PLAN)

Danskar kan inte bestämma sig, svenska eller björnar, vems stämma är den allra ljuvaste? Svaret blev; en blandning av båda och det låter hemskt! Vem kan vilja utsätta världen för detta? Ni vet? VI vet! HUF är the evil one, och han lever mitt i vårat samhälle! (kan ni förstå att vi vareviga dag utsätter oss för livsfara genom att vara i närheten av honom? MODIGA!) Vi (C-M & Jag) misstänker att han vill plåga världen genom denna horribla dialekt.. Sen kan man alltid fråga sig, är skåningarna hans eller våra? Hur långt har det gått?

Jag fruktar för det värsta
Lussan


Estetdag med Ester

Tchejnare. Miko och C-M här (Marika och CAAAARL-MAGNUS)

Idag har varit en väldigt speciell dag. Det har nämligen varit en ESTETDAG! Väldigt trevligt. Men eftersom vi två går olika inriktningar så träffades inte vi på HEEELA DAGEN :O eller jo, några timmar imorse. MEN I ALLA FALL! Anledningen till det är att C-M går teater och är typ äckligt begåvad. Han kommer bli skådespelare i USA och tjäna miljoner (tror Miko iaf). Han var på Djursholms slott och lekte Dracula hela dagen. Miko går musik och fick stanna kvar i skolan hela dagen till klockan nio.  Det blev mycket basspelande och kör så nu är hon väääldigt trött. Konserten på kvällen var askul! Det gick asbra! Nu återstår det bara en konsert imorgon inför alla andra esteter! Vilket är mycket mycket mycket läskigare!

ETT KILO MJÖÖÖL!!! OCH ETT KILO MJÖÖÖL TILL!!! Ska C-M ge till hans bästa vän Erik Wikner som fyllde år igår. OCH av någon anledning; en Nutella (asgott btw). Väldigt fina presenter som han kommer (ja, vi vet) bli skitglad för!

Ester är en väldigt fin person. Vi tycker om henne <3

Ha det bääääst!

BILDFEST

Lite från i fredags, för att jag tyckte det var roliga bilder och för att vi hade kul. Plus att flaskan är söt!




RSS 2.0