Shit asså!

Jag glömde nästan bort! Jag träffade David Parry och Anna Björk i Täby centrum påväg till musikaffären, och de hängde gladeligen med. Anyway, han i kassan var helt jävla underbart stört i huvvet grym på gitarr! Och liksom ödmjuk också! Han hette Viktor och är fett jävla cool! Han spelade ett turkiskt stycke av en italienare på en gitarr stämd i öppen d-moll var det. Koyunbaba heter stycket.

Various Artists – Koyunbaba: Koyunbaba part 1 - Instrumental

Various Artists – Koyunbaba: Koyunbaba part 4 - Instrumental

Här är första och fjärde satsen (haha satsen jaja). Han spelade faktiskt med grymt mycket mer känsla och rytm än den här spotifykillen. Det var väldigt coolt.

CCCCCMMMMM

HEJ HEJ HALLÅ (imorgon blir det trevligt och så [kolla värsta rimmet och allt!])

Hejsan alla glada!

Idag har varit en allmänt snurrig dag men jag är jätteglad ändå! :D Allt är fett fint liksom, det flyter :) Fint väder är det också, när solen skiner blir man allmänt gladare på nåt sätt Hihii
Imorrn är det vaaalborg och det innäbär... varma brasor och ingenstans att vara på hehe. Jag har införskaffat mig en ukulele idag! Den är awesome. Maue dajjligt! Förresten, den som inte har fått äran att se mig dubbad till danska bör snarast bege sig till närmsta dator (denna kanske?) och klicka på http://www.youtube.com/watch?v=LrPhHN2lCBY
Det är en smula egendomligt :)

Eeeen ukulele



BULLEN!!

Jag tycker att vi ska dela på en permobil och kalla den Bullen. Det ska vara en liten skylt längst fram där det står Bullen, en sån som barn har på sina barnvagnar (eller de vuxnas barnvagnar kanske det är.. barn kan ju inte köpa sina egna vagnar). En sådan här kanske?



Tack och hej <3

// Zceee äääääähm



Vems är rumpan?

Jag insåg just att handen längst ner i vänstra hörnet ser lite ut som en rumpa.


She's a GOOOD GIIIRL





Jag har så mycket roliga bilder, L

KEPSEN


Last night från Loz-än-perspektiv


Majk och Vivien var typ galhet hardcore!

För att inte tal om mig

Och vi tre tillsammans liksom

Vadå, vi är fortfarande barn.

FETT FASHION

Awyeah

<3

GROOOOOVT

Fint med lite kärlek.

[email protected]

SKA NÅGON AV HÄR?!!!!

En start i stan med galen pepp på BR tillsammans med C-M, Miko och Maja(Vänd på r:et i BR, känns inte riktigt rätt annars :( ). Begav oss vidare mot åkerberga med stopp vid Galoppängen för att zeäm skulle upphämta sin bäärzz tillsammans med Miko medans jag och Maja lekte galet i lekparken. Efter det blev Mikolicous och SeäM FETT FASHION vid tågstationen på den långa vägen mot Vivien. Väl framme bjödkvällen på en hel del vill jag nog lova. lite EJMA MAHAPMAHEJJMA utfördes och livet var plötsligt väldigt roligt när vi dansade loss till I gotta feeling och typ LIKNANDE. Tyvärr missade jag roslagsbanan och det blev väl lite mycket för vizzzzaaa men inget som verkade phädt farligt iaf!

Föresten så satt jag och sjöng för mig själv hela vägen från östra till mig, alltså i fyrtio minuter CIRKA.

Mannen är ett offer


RED POWAH - KLATCH



Maja, förlåt. Jag glömde dig faktiskt lite. Men bara lite, eheheh.. Börja blogga lite mer? JA JA JA. Hängbrösten behöver ju dig<3

Ja. Nej. Kanske?

HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ! Jag ser nog liiite fram emot Valborg. Läs liiite som GANSCHKA MYCKET! Jag tror det kommer bli rätt så awesome! Jag håller med Lussan om att vi varit riktigt dåliga senaste tiden på att blogga.

Vad har hänt på senaste tiden? Inte så mycket antar jag. Fucking matteprov och fysikprov lite här och var men sånt är ju bara mysigt!



Sen tänkte jag påminna om våran Cmikouinda reunion. IT WILL HAPPEN!



Ehm. Ja. Skärpning.



Hej jag heter Lussan och tillsammans med Miko (Se bild) och C-M så har jag en blogg som är phääääääädt jävla inaktiv och så vidare.
Orsak? För att ingen skriver tror jag.
Åtgärd? Skriv mer. Allesammans.
När? NU
Varför? För att vi är bäst när bloggen är igång
Favoritglass? Ben&Jerry - Half baked

Bilden är ju typ på Miko och glassen. Och Slussen. För att det var en bra stund förra veckan som var lite halvkass i övrigt typ.

Ja, ungefär så. Nu börjar vi blogga igen tycker jag.

utfyllnad tror jag det kan kallas

Dålig uppdatering. Orkar inte skriva något roligt. Kommer iaf träffa Miko idag. Det känns bra.

Flummiga barn mitt i natten, eller nått. va


So many questions!


Jag fattar!


En gnu har sparkat mig



Men drar ju till Orsa imorgon tillsammans med Lindaaaa (Nivet hon som tappade sin sista mjölktand för någon/några månader sen! :D) och det kommer blir pretty awesome! Men alltså. Bloggen kommer väl vara relativt oaktiv eftersom Maja skriver typ en gång per år eller något liknande och C-M och Miko verkar ha en aning svårt att hålla sig ifrån varandra tyyyyp! Inte mycket lär bli skrivet alltttåsåsåsås. Jag är fortfarande phähähäähädddttttt TRÖÖÖÖTT men det är najs.

Läste igenom mina sms som jag skrivit i onsdags om dom löd typ ungefär såhär: JHahahahhhahahhahbhhahhahhhhhh_ hhahaha_ fy fan du skön spgi är najs häs heñen tospappef at naj här försökte jag berätta för Tjali att jag tyckte sophie var fett skön för att hon hade lindat toapapper runt sin kropp och sedan skrev det på toapappret för att folk skulle våga använda det! Ett annat löd såhär: Gnu sparkase hon mig phädt on aj . Det ser ju ut som om jag har skrivit att en Gnu sparkade mig och att det gjorde "phädt ont" men vad jag minns fanns det ingen gnu i närheten och än mindre en gnu som dessutom SPRAKADE mig. Hm, förstår ni vad jag skrev?


Almighty Granma

Min farmor kallade just facebook för myhouse, jag undrar om hon någonsin lär sig eller om vi kanske måste lära av henne. Jag gissar på det senare!

Lussan. Trött. blöhö.

Jag mår fan inte bra. Blö. Jävlar. Ska bli så galet najs med lov. Äntligen. Äntligen. Äntligen. Fy fan va trött jag är. Måster sluta svära. Herrejävlagud.

RSS 2.0