En saga.

Det var en gång en fisk. Fisken hade kläckts ur ett ägg. Han var sist av alla fiskar i sin familj att kläckas. Fisken växte upp. En dag så simmade fisken ut i havet. Då kom en haj. Fisken blev rädd och gömde sig. Han gömde sig bakom en manet oturligt nog. En brännmanet. Så fisken brände sig. Aj sa fisken, blev ledsen och simmade vidare. Då såg han plötsligt något fantastiskt. EN VAL. Han såg länge på valen som var många tusen gånger större än honom. Han var lite rädd. När han hade kollat ett tag så simmade han vidare. Han simmade genom lite sjögräs och lät sig själv äta några alger. Det tyckte hen var gott. När han ätit dem blev han dock bajsnödig. Så han bajsade lite. Sedan simmade han vidare. Han simmade förbi ett vrak som låg en bit under honom. Sedan simmade han förbi en muräna. Han såg den och tänkte: det är ungefär en åla i en håla. Sedan simmade han vidare. Då såg han en båt. Båten var vit på undersidan men den var ganska smutsig så den såg nästan grå ut. Han undrade vad det var. Sedan simmade han vidare. Såg en mask och tänkte att idag har jag tur. Det hade han. Masken var slemmig men mättande. Sedan simmade han vidare. Då kom en haj. Fisken blev uppäten och levde tyvärr inte lycklig i alla sina dagar. Det gjorde hajen.


Slutsats

Hallå! Bloggen har levt i Ett halvår PLUS sju dagar! ETT HALVÅR! Min/er/vår allra finaste blogg börjar bli stor! Eller gammal i varje fall. För att fira läste jag igenom lite gamla blogginlägg och drog ungefär dessa slutsatser:

- Våra liv såg faktiskt otroligt annorlunda ut för ett halvår sedan
- Vi är fortfarande vänner
- Vi har haft många trevliga stunder tillsammans
- Det finns mycket fula/roliga/skrämmande bilder på mig/dig/du/hon/han/oss/er
- Agda är fortfarande viktigast
- Miko och C-M är tillsammans
- Gandalf är fortfarande söt
- Sushi är inte längre gott
- Min farmor är fortfarande bäst
- Lindas tand har nog växt ut vid detta lag
- Vi söker fortfarande efter tår att elda/Tjatte/Fnatte/Knatte
- Miko döper alla randoms till Ester
- Vi vill elda Knappen¨
- HUF är fortfarande i farten
- C-M är kändizzz
- Maja är inte delaktig i vår blogg
- Vi är tre, kompletta jävla psykfall som driver denna blogg, det måste vi vara liksom, läs inläggen.

Ungefär det. Ajö.

Ännu ett inlägg i en blogg med fyra läsare

Jag har just sett att vi för några dagar sen hade hela FYRA unika läsare. Jag undrar då vilka det är. Det är jag, Lussan, C-M och en helt okänd person. Så det här inlägget är nu till Person Okänd, som jag har valt att kalla Ester.

Käre Ester
Vem är du? Vart kommer du ifrån? Är inte Gunnel i receptionen bara HELT underbar!? Hur många tår har du? Vad heter din Mosters barns kompis? Vi tycker mycket om dig, kom gärna tillbaka och hälsa på!

Google Ester


En Londonresa och två festivaler men ack så trogna

Nu kära vänner så ska jag berätta om något alldeles exceptionellt. Detta som snart kommer att nämnas har varit tämligen revolutionerande i mitt liv. Det allra bästa med det är att jag inte visste vilken reaktion det skulle skapa när jag för första gången förenades med det. Det var fantastiskt vill jag lova! Jag pratar självfallet om mina alldeles fabulösa solglasögon!
Storheten ligger självklart i, jag antar att ni redan räknat ut det, att man kan fälla upp och ner dem precis så ofta som man vill. Vanligtvis så kommer det dessutom fram X antal okända människor av olika karaktär för att beskåda, beundra och vicka lite på dem. Vid mer än ett tillfälle har jag till och med blivit erbjuden tresiffriga summor med pengar för dessa skönheter. Dock är jag såpass stolt ägare till dem så att de är inte det minsta till salu.
Jag skulle nu vilja be er alla läsare (alla? Finns det någon?) att skänka en hyllande tanke till glasögonen som hjälpt mig skaffa så många nya vänner, det ska jag göra!
with love. Lussan
Dedikerat till Glasögonen

FRODOVSCM

Någonting i mig tycker att detta är så slående likt så att jag inte vet var jag ska ta vägen. Är det Frodo? Är det C-M? Är det båda? Är det ingen? Jag är confused BIG TIME!

bira bira bira

Efter att ha varit full i en vecka på P&L så är jag hemkommen och tyyyyyp utsövd. Det var galet. Verkligen galet. Älskar det. Nästa år ska Miko med på festival vare sig hon vill eller inte. Så det så.
Hittade denna och tänkte lite på CM och konstaterade att jag inte visste att han hade en egen öl/cider/läsk, kändes fint!

RSS 2.0