ejma mahapmahejjma! SKÅL!

Innan jag drar ner till Skåne för fyra dagar SiESTA-fest så tänkte jag bara påpeka, det var jag, Sol och Miko (kanske mest Miko) som skapade Ejma Mahapmahejjma! SKÅL!
Ville liksom bara att vi skulle ha bevis ifall det vore så att det blev fett känt och spritt över hela världen - då kommer det vara rätt coolt att kunna säg att det var vi som var skaparna!
LUSSAN!

My name are is am you I hate

Hello I am bored. I do not want to write an English columne. Möhöhööööhöh We all know that massive folkmord has been around the world allllllll theeeee timeeeeeeeeeeeee ssssnaaaaaarkkkkkk,

Och jag sökte på Bild på google and this one came up. CUTE!<3<3 Hjäta hjärta heart heart


Tyvärr

Jag måste tyvärr berätta en ganska tråkig sak för er som läser våran blogg. Förra inlägget var en total osanning. Denna människa:



Är inte bäst eller finast i hela universum. Det måste blivit fel, vilket jag självklart beklagar.

I själva verkat så är det så att den människan som är (enligt mina erfarenheter - och jag har upplevt ganska mycket) bäst och finast och typ världens bästastebästastebästastvänavalla är denna. Hon är bäst. Glöm inte det. Hon är bäst. Bäst. Säg det högt. Bäst. Igen. Bäst. HON ÄR BÄST. Punkt slut.


mmm...

Jag måste bara säga hur stört jävla mycket jag tycker om den här personen. Hon måste vara finast och bäst i hela världen, universum.Jag skojar inte. Tänkte liksom bara let you guys know vem som är underbarast.

Stjärnor - HUS!?

ETT HUS KÖPS SNART?!?!

Jag har skrivit två gamla teaterrapporter.

Nu äter jag Stjärnor.

HEJ! :)

OH IT'S HAPPENING ALRIGHT!








Till sist, mitt nya rum!

INSTÄNGD I FYRA TIMMAR

Visst låter det kul? Jag är astaggad. Ska bli så jäääävla roligt! Im gonna have the time of my life. Har väntat på det här så himla länge och nu är det bara 14 timmar kvar! Liksom, vem vill inte sitta i en kall aula i fucking fyra timmar och bli torterad med mattetal? Andragradsekvationer och ekvationssystem, I JUST LOVE IT!





BRING IT!

hest-fest



The Savage Rose – Balladen Om Den Store Hest Som Ikke Ville Drikke

Att hålla ett löfte

Ett av gårdagskvällens första samtal gick ungefär så här:

Miko: Alltså vi kan inte dricka något mycket, Malin är där uppe och har blivit opererad dessutom vill jag vara säker på att jag har kontroll så jag ska absolut inte bli för full!
Lussan: Nä jag ska inte heller bli full jag kommer typ bli ledsen och gråta hela kvällen i sådanafall.. Dessutom har jag inte så mycket med mig så jag kommer ha koll liksom.
Sol: Jag ska verkligen inte heller dricka typ någonting alls.. Är sjuk så det är nog inte en så bra idé
Mike: Om ingen annan tänker dricka så dricker inte jag heller!
C-M: Ska också ha koll ikväll, bara chillkrök typ.

Slutsats: Vi ska ta det lugnt ikväll.

I slutet av kvällen hade Sol hade blivit ännu mer sjuk, C-M hade inte så bra koll, Miko hade döljt hela kalaset oförskämt bra för sin syster och låg tillsammans med på marken när jag grät och Mike hade helt enkelt gjort som alla andra och blivit asfull.


Brooklyn sun



Salem Al Fakir – Brooklyn Sun


Ingenting



hmmm....ska vi?

:O


Sista videon. Vid 2:10.

:O

/5M och 3C

COMING AROUND AGAIN!

DET VAR FETT KUL!

GAAAAH. Nu undrar jag varför jag inte står på scen mer? Det är

HELT
EFFING
JÄVLA
KUL!

jag har fortfarande ont

JAG BLEV ARMBÅGAD I NACKEN AV EN KVINNA PÅ TUNNELBANAN IMORSE :(:(:(:(

Vad hände här?



Bara tycker att denna bild är något utöver det vanliga! Ett album på facebook skulle kanske sitta fint? Har så ofattbart mycket roliga bilder!

Mest lite fint.


randomtnumberdeux

Alltså bara för att Gandalf är min man och loverboy så betyder inte det att jag vet allt om honom. Han är liksom mannen med mystiken och charmen. Mörk och mystik kan man ju säga. Lite som Voldemort typ. Samma känsla där ungefär. Föresten så är det roligare att vara random med någon man kan vara random med. Miko och C-M är liksom typ rätt najsa att vara randoma med. Majsi också typ.

C-M, nästa gång får du en hatt. Only for you typ. Och för Gandalf. Han är trots allt znyyGgGggGGGGG <3<3<3<3<3<3<3<3

What's this fuss about true randomness?

Jag tycker att hon med håret kan passa sig riktigt noga. Hon är lite lustig sådär. Hon heter nåt som börjar på G... Gandalf? Lussan, är det du som ligger bakom detta? Det här måste redas ut snarast. Let me break them down. Ett hus, en grön vägg, VERSALER/gemener. Vad trodde du liksom? va?

Därför ska jag nu copy pastea vad det står på wikipedia om prästost.

Prästost

Från Wikipedia

Hoppa till: navigering, sök
Prästost från Arla

Prästost är en grynpipig hårdost av komjölk, nära släkt med Svecia och med 45–50 % fett i torrsubstansen. Ursprungligen brukade den tillverkas av tiondemjölksmåländska prästgårdar, varvid man till ystmjölken tillsatte äldre, syrad ostmassa.

Prästost finns ofta i mellan- och vällagrad variant med en något starkare smak.

 

Tack för mig

3C



En sak till, google "this"

Hey how are youuuuuuuuuuuu

Do you wanna know why i adopted you?
I recently lost my cat and I needed something to pet and feed.



En pojke kommer från havet i en röd klänning. Han är fett snygg.

Beatlesdragkedja

Och valborg är över. Varför? Dagarna går helt enkelt. Trött men glad, fortsättning följer

RSS 2.0